3 roky značky TIMME

3 years of TIMME

Tri roky poriadnej jazdy! Aj tak by sa dali zjednodušene nazvať prvé roky značky TIMME na česko-slovenskom trhu. Za to, že sme tu a za to, že môžeme s láskou tvoriť stále nové a nové produkty vďačíme len a len Vám našim zákazníkom.

Sme pomerne nová, ale dynamicky rastúca značka, ktorá má vybudované stabilné zázemie a za ktorou stojí tím odhodlaných a šikovných profesionálov. Svoju prácu milujeme, vzájomne sa dopĺňame, sme perfekcionisti a to nám umožňuje vyvíjať produkty, ktoré naši zákazníci milujú.

Značka TIMME vznikla v roku 2020 ako reakcia na silný́ dopyt fanúšikov najsledovanejšej fitness športovkyne na Slovensku a v Českej republike Tímey Trajteľovej. Ak patríte k našim dlhoročným zákazníkom alebo sledovateľom zakladateľky, možno si budete niektoré miľníky pamätať.  Ak však patríte k novším, tak Vám vďaka článku k narodeninám obľúbenej značky TIMME aspoň trochu priblížime príbeh našich začiatkov.

Tímea Trajteľová, zakladateľka a vizionárka značky o vzniku TIMME:

Dlhé roky svojej aktívnej športovej kariéry v kategórii bikini fitness som bola tvárou rôznych svetových značiek a pomáhala som kolekcie tvoriť aj testovať. Nikdy som však nedokázala proces produkcie ovplyvniť natoľko, aby som mohla vyrábať kúsky, ktoré by som si vo svojom šatníku priala najviac. Vždy som mala množstvo nápadov, ktoré som chcela realizovať a tak jediná cesta k tomu, aby som mohla tvoriť to o čom snívam, bolo založenie vlastnej značky. O svoj nápad som sa podelila so svojimi sledovateľmi na sociálnych sieťach a musím sa priznať, že obrovská pozitívna podpora aj dôvera, ktorú som od nich dostala, ma utvrdila v tom, že nápad o vlastnej značke musím premeniť na skutočnosť. Dodnes si spomínam na to, ako sme spolu vyberali meno značky. Ja osobne som od začiatku nechcela, aby sa značka volala Tímea, alebo aby mala čokoľvek spoločné s mojim menom..., ale všetci ostatní mali iní názor a tak sa z pár potencionálnych názvov vybral jeden jediný, TIMME, ktorý si v mojej instagramovej ankete vyslúžil vyše 15.000 hlasov. <3

Dnes som ozaj veľmi rada, že som si nechala poradiť, pretože si lepšie meno pre svoju značku neviem predstaviť! ☺

Začiatky TIMME sa nedajú nazvať inak, než „one woman show“. :D Vo svojej firme som zastávala všetky pozície a môj pražský byt sa premenil na jeden veľký sklad, z ktorého sa týždenne expedovali stovky objednávok. V noci som sedela za notebookom a hľadala výrobcov, tvorila kolekcie, spravovala e-shop aj účtovníctvo a cez deň som robila na zákazníckej podpore, fotila a natáčala produkty, balila a odosielala objednávky... O pár mesiacov neskôr, keď mi práca prerastala cez hlavu a moji najbližší mi chodili pomáhať baliť nahromadené stovky objednávok častejšie a častejšie, som si nakoniec priznala, že to už ďalej nemôžem zvládať sama a o prácu na svojom životnom sne sa musím podeliť. A tak v septembri roku 2020 vznikli prvé kancelárie aj sklady, začala som najímať prvých zamestnancov, vďaka ktorým som mohla delegovať prácu a venovať sa budovaniu portfólia aj zázemiu firmy. Dnes máme firemné zázemie, ktoré tvoria ľudia, ktorí robia svoju prácu s obrovskou láskou.  Keď sa mysľou vrátim na začiatky, je pre mňa motivujúce vidieť, kam sme sa posunuli. Za posledné roky sme sa stali na česko-slovenskom trhu dominantnými výrobcami seamless oblečenia a náš produkčný tím na čele s uznávanou českou návrhárkou Natáliou Dufkovou spolupracuje s výrobcami svetových značiek ako je Womens Best, Skims, Good American a iní.

Tri roky ubehli ako voda, dnešnú oslavu 3. narodenín TIMME vnímam ako obrovský dar a zadosťučinenie za prechádzajúce obdobie, ale ak smiem hovoriť za celý svoj tím, tešíme sa na ďalšiu prácu v nasledujúcich rokoch. Aj naďalej sa budeme sústrediť na malé detaily, ktoré na TIMME milujete a posúvať úroveň našej tvorby ďalej a ďalej. V mene celého tímu Vám ešte raz ďakujem za podporu a prejavenú priazeň. Zostaňte s nami aj naďalej, buďte súčasťou komunity značky TIMME a my Vám sľubujeme, že najbližšie roky budú stáť za to!

Poďme si spolu pripomenúť, čo nám priniesli prvé tri roky...

Marec 2020

Dňa 25.4.2020 uzrel svetlo sveta náš prvý web, ktorý so sebou priniesol kolekciu športových pomôcok a ponožiek. Počas prvého večera navštívilo web značky TIMME viac než 15.000 unikátnych zákazníkov, čo spôsobovalo občasné technické výpadky, ale zároveň poukázalo na to, že je o TIMME veľký záujem. V tomto období bojoval celý svet s prvou vlnou koronavírusu a naše športové pomôcky sa stali okamžitými bestsellermi, ktoré napomáhali tisícom ľudí aktívne sa hýbať aj v čase obdobia zatvorených fitness centier a športovísk.

Športové pomôcky TIMME

Júl 2020

Leto je v plnom prúde a my predstavujeme prvú kolekciu letných plaviek vyrobených v Českej republike!

Modré plavky TIMME

August 2020

Do ponuky značky TIMME prichádza po prvýkrát športové oblečenie, ktoré sa teší veľkej obľube zákazníkov. Mnohí z nich dodnes spomínajú napríklad na naše push-up legíny s riasením na zadku. Pokiaľ doma máte aspoň jedny, určite nám dáte za pravdu, že to bol jeden z našich najlepších kúskov! ☺

TIMME ružový set legíny a top

Január 2021

Zoznámte sa s bestsellerom značky TIMME - kolekciou Ribbed! Je vyrobená z bezšvového rebrovaného úpletu a kombinuje športovú lifestylovú módu s všestranným aktívnym oblečením. Vďaka extrémnej elasticite si túto kolekciu obľúbili aj naše tehotné zákazníčky. Január 2021 priniesol aj obľúbené kolekcie Skin a Bombshell, ktoré Vám kombináciou vysoko kvalitných materiálov a precízneho dizajnu umožňujú cvičiť bez obmedzení. Vďaka príjemnému elastickému seamless vláknu sú legíny pohodlné a priliehajú k telu ako druhá koža, zatiaľ čo vysoký pás poskytuje podporu a komfort pre tréning rôznych intenzít.

Skin Bomshell Ribbed kolekcie od TIMME

Február 2021

V hlavnej úlohe kolekcia sťahovacej a tvarujúcej spodnej bielizne vyrobená v prémiovej talianskej kvalite. Obľúbené komfortné kúsky: nohavičky, podprsenky, body, ale aj shapewear legíny, ktoré opticky zoštíhlia až o jednu konfekčnú veľkosť si Vás okamžite získali a tešia sa Vašej veľkej obľube v ponuke TIMME dodnes. 

TIMME sťahujúce a tvarujúce spodné prádlo

Jún 2022

Predstavujeme Vám funkčnú športovú kolekciu Mesh so sieťovanými športovými podprsenkami, šortkami a legínami. Naše oblečenie zo sieťoviny vyrobené z priedušného a vlhkosť odvádzajúceho materiálu je ideálne na akékoľvek cvičenie. Sieťovaný dizajn poskytuje ventiláciu a štýl, čo robí kolekciu Mesh funkčnú aj módnu zároveň.

TIMME Mesh kolekcia

Júl 2022

Predstavujeme Vám exkluzívnu kolekciu dámskych dvojdielnych plaviek TIMME, vďaka ktorej si môžete ľubovoľne nakombinovať svoje plavky, tým, že si sami vyskladáte svoj vrchný a spodný diel. TIMME pre Vás vytvorilo push-up podprsenky, bikiny s vysokým pásom, tangá a brazilky, všetko vyrobené z vysoko kvalitných materiálov s certifikátom Standard 100 OEKO-TEX®. Naše plavky sú navrhnuté tak, aby v nich vynikala postava, ale zároveň aby bolo zaručené optimálne krytie. Neuspokojili sme sa s iba s týmito kúskami, ale rozhodli sme sa s našimi návrhármi do ponuky zaradiť aj sexy a elegantné dámske jednodielne plavky a šaty.

Timme biele dvojdielne plavky

November 2022

Po dvoch rokoch intenzívnej práce na vývoji materiálu a perfektne padnúceho strihu sme vytvorili prvé dámske teplákové súpravy zo 100% bavlny a tak sa zrodila naša kolekcia SuperWoman! Kolekcia je určená pre dievčatá a ženy, ktoré sa neboja prekonávať výzvy a ísť si za svojimi snami. Bola navrhnutá tak, aby zvýraznila siluetu a poskytovala pohodlie počas každodenného života. Venovali sme pozornosť každému detailu, aby sme priniesli najvyššiu úroveň exkluzivity, kvality, estetiky a funkčnosti.

SuperWoman kolekcia teplákových súprav od TIMME

December 2022

V závere roka sme predstavili náš projekt TIMME house, ktorý sme vytvorili v spolupráci s dizajnérkou MgA. Evou Jurigovou  @evadesign a Michalom Slávikom @msindesign. Skolaudovali sme ho rovno záťažovým testom a to vianočným večierkom pre našich ambassadorov a partnerov. Bola to úžasná akcia, ktorú sme si všetci užili a tešíme sa, že na nadchádzajúcu akciu pozveme aj Vás našich zákazníkov. Celé roky bolo našim prianím vytvoriť špeciálne miesto, ktoré bude srdcom celej značky TIMME. Náš TIMME house je exkluzívny, pohodový, rodinný, súkromný ale aj komerčný dom, kde vzniká všetko, čo predstavuje TIMME. Slúži ako ateliér pre tvorbu contentu na sociálne siete značky TIMME, je zázemím pre náš produkčný tím, ambassadorky, je sídlom zákazníckej podpory, produkčného a marketingového tímu. Plánujeme ho sprístupniť aj pre našich zákazníkov. Už čoskoro oficiálne spúšťame rezervačný systém, kde si môžete dohodnúť stretnutie so svojim osobným manažerom predaja. 

TIMME house slávnostné otvorenie

Január 2023

TIMME predstavuje prvý ikonický kúsok z exkluzívnej rady s názvom „Monogram“ v podobe športovo-voľnočasových push-up legín. V priebehu roku 2022 sme vyvíjali nový najpohodlnejší seamless materiál s technológiu, pri ktorej pracujeme s logom priamo v štruktúre látky. Legíny sa vypredali takmer okamžite a stali sa absolútnym hitom v histórií značky TIMME. Nebojte sa, celý čas naďalej pracujeme na ďalších kúskoch. Kolekcia Monogram sa v našej ponuke v tomto roku objaví znovu a v plnej sile!

Čierne Monogram legíny TIMME

Február 2023

Pôvodnú obľúbenú kolekciu Seamless Skin sme s našim dizajnérmi vyšperkovali o tie najmenšie detaily a priniesli vynovenú verziu legín Seamless Skin 2.0. A legínami to nekončilo... Opäť ste nás inšpirovali Vy, naše zákazníčky. Čím? Našu podprsenku typu športový top ste začali v prvej verzii nosiť obrátene. Náš tím tento nápad dotiahol do skonštruovania strihu obojstranného športového topu a tak ste nám opäť pomohli vytvoriť ďalší ikonický kúsok značky TIMME. Február 2023 sa zapíše do našej mini histórie aj zaradením do predaja nových funkčných legín Brazilian Scrunch s vysokým tvarovaným pásom do „V“.

Seamless Skin 2.0 kolekcia TIMME

Marec 2023

Nová mini kolekcia Seamless Bombshell 2.0 so sebou prináša prvé kúsky vyrobené z udržateľných materiálov ako je recyklovateľný nylon. Výrobou vecí z recyklovaného nylonu sa odvádza odpad zo skládok a jeho výroba využíva oveľa menej zdrojov ako panenský nylon. Veľká časť vyrobeného recyklovaného nylonu pochádza zo starých rybárskych sietí a plastového odpadu. Vďaka tomu naša výroba pomáha, aby sa spracovávali odpadky z oceánov a naše životné prostredie bolo čistejšie.

Bomshell 2.0 kolekcia TIMME

Apríl 2023

My oslavujeme narodeniny a pri tejto príležitosti predstavujeme jarnú edíciu legín „Simply Spring“ v krásnych melanžových farbách. Ak siahnete po farbičkách, ktoré symbolizujú prechodné obdobie jari – Storm Grey & Marina Blue alebo si svoj šatník rozžiarite s farbičkami Candy & Watermellon, čakajú Vás legíny v minimalistickom dizajne. Legíny sú s špeciálnym „push-up“ tkaním na zadočku, vytvarujú ho a príjemný bezšvový úplet, bude na tele ako druhá koža.

Simply Spring kolekcia TIMME

 

Ďakujeme Vám za úžasné tri roky!

Vaše TIMME

SÚVISIACE ČLÁNKY