8 tipov na darčeky pre vašu priateľku alebo manželku

8 gift tips for your girlfriend or wife

Vianoce už sú za pár dní a tento čas je spojený s obdarovaním našich najbližších a milovaných... Určite si pamätáš na obdobie, keď si bol ešte dieťa. Na napätie, s akým si odpočítaval dni do štedrovečernej večere, po ktorej nasledovalo rozbaľovanie darčeka pod stromčekom. Bol to skutočne magický čas!

Aj v dospelosti každého poteší, pokiaľ si jeho partner dá záležať na maličkostiach, ktoré sú prejavom náklonnosti a lásky. Môžeš polemizovať, že dar nemusí byť len hmotný, ale ženy sú rozmarné, rady sa páčia, sú šťastné, ak majú vo svojom šatníku nový kúsok, alebo pomôcku na vylepšenie ich postavy a ženskej krásy.

Páni, a teraz ruku na srdce, ktorý z vás rád dostáva darčeky? Sú medzi vami aj takí, ktorým ešte väčšiu radosť urobí obdarovanie priateliek alebo manželiek? Je jedno, ak patríš do prvej alebo druhej skupiny, najskôr, než bude darček rozbalený je potrebné sa zamyslieť nad tým, čo svojej najdrahšej vyberieš.

Prinášame ti pár tipov, obzvlášť pokiaľ je tvoja priateľka alebo manželka aktívna, moderná žena, ktorá patrí k fanúšikom značky TIMME a sledujúcim a podporovateľom Tímei Trajteľovej, ktorá okrem modelu osobnosti z celého sveta fitness ponúka ženám prémiovú značku voľnočasovej a športovej módy, cvičebné pomôcky.


Športová kolekcia Timme a darčekové balenie

Značka TIMME sa postará o tvoju spokojnosť a ponúka ti tieto produkty s darčekovým balením, týmto ti odpadá akákoľvek starosť, stačí len navštíviť našu webovú stránku: www.timme.sk alebo www.timme.cz a vybrať si darček.

Ktorý z nich bude ten pravý?

1. TIMME oblečenie

2. TIMME plavky

3. TIMME vysokorýchlostné švihadlá

4. TIMME sada posilňovacích expandérov

5. TIMME set odporových gúm

Nie si istý, či vyberieš správne? Nedokážeš sa rozhodnúť a zvoliť si z našich tipov? Nevadí, je tu pre teba a tvoju priateľku či manželku ešte jedna možnosť, a tou je Darčeková poukážka TIMME.

Pokiaľ sa rozhodneš pre poukážku, tvoja najdrahšia bude mať možnosť hneď začiatkom budúceho roka mimo produktov, ktoré máme okamžite skladom, zvoliť si sama, čo by ju potešilo. A ver, že bude z čoho vyberať. Na začiatku roku 2022 bude uvedená do predaja nová kolekcia oblečenia. To nebude jediná novinka, ktorú pre svojich zákazníkov chystá značka TIMME. Máš sa na čo tešiť, a to nielen tvoja priateľka alebo manželka, lebo po svojom boku budeš mať sexy, dobre vyzerajúcu a reprezentatívnu ženu.

SÚVISIACE ČLÁNKY