Narodeninová kolekcia "Simply Spring"

"Simply Spring" Birthday Collection

Po dlhej zime je tu konečne jar plná farieb! Príroda sa prebúdza k životu, zo zeme vyrastajú rôznofarebné kvietky, všetci trávime čoraz viac času vonku a pre mnohých je to obdobie plné novej energie a osobného rozkvetu. Presne taká je naša najnovšia narodeninová mini kolekcia legín Seamless Skin 2.0 s názvom Simply Spring! 

Siahnete po farbičkách, ktoré symbolizujú prechodné obdobie jari – Storm Grey & Marina Blue alebo si svoj šatník naplno rozžiarte s farbičkami Candy & Watermellon? Kolekcia je vyrobená pre všetky aktívne ženy, ktoré sa chcú vo svojom oblečení cítiť sebaisto, sexy a komfortne. To je totižto optimálny stav k podávaniu tých najlepších výkonov! It’s your TIMME to bloom!

Jarná edícia legín „Simply Spring“ v krásnych melanžových farbách je vyrobená z veľmi príjemného bezšvového úpletu, ktorý na tele pôsobí ako druhá koža. Minimalistický dizajn legín je doplnený o špeciálne „push-up“ tkanie na zadočku, ktoré ho vytvaruje do dokonalosti! V strede pása na zadnej strane legín je tkané logo TIMME. Veľkou výhodou loga utkaného už pri výrobe látky, je jeho permanentnosť. Logo nikdy nezmení svoj tvar ani svoju kvalitu a navždy zdobí Vaše legíny. 

Vďaka technológií 4-Way Strech sú legíny elastické do štyroch strán, dokonale sa prispôsobia postave a doprajú Vám maximálnu mobilitu počas tréningu. Výroba bezšvových alebo bezšvíkových výrobkov má menší vplyv na globálne životné prostredie tým, že minimalizuje množstvo zvyškov látok a tým znižuje potrebu spotreby materiálu.

Šedé legíny TIMME

Legíny „squat-proof“ v preklade legíny „odolné voči drepom“. Legíny neskĺzavajú a nepresvitajú. Kľúčom je farba a materiál, ktorý je dostatočne odolný a hrubý na to, aby nepresvitali, ale zároveň dostatočne ľahký a pružný, aby sa dokázali pohybovať s telom. Ich vysoký pás poskytuje dostatočné krytie pri akomkoľvek pohybe.

Legíny Seamless Skin 2.0 Melange z edície „Simply Spring“ sú presne tie jednoduché, dokonale sediace legíny, ktoré vo svojom šatníku túži mať každá žena minimálne v 10-tich farbách! 

Aký je rozdiel medzi legínami z kolekcie Skin 2.0 a legínami z edície „Simply Spring“?

Hlavný rozdiel je v úprave látky, ktorá je u klasickej kolekcie Skin 2.0 v jednoliatej farbe, zatiaľ čo v edícií „Simply Spring“ je látka s melanžovým efektom. Látka pôsobí na dotyk veľmi príjemne, elasticky a zároveň pevne. Oproti legínam z kolekcie Skin 2.0 má nová narodeninová edícia legín obľúbený vysoký pás, ktorý plne zakryje oblasť bruška a bokov.

Čo znamená „melanžová farba alebo melanžová látka“?

Melanžová látka je vyrobená z dvoch priadzí, zjednodušene povedané z dvoch farieb. Jednej svetlejšej a jednej tmavšej, ktoré sú prepletené tak, že vytvárajú zaujímavý vzor pripomínajúci mramor. Melanžová priadza je príjemná, krásna, vzhľadovo zaujímavá a preto nám prišlo ako ideálne použiť ju vrámci tejto limitovanej kolekcie a odlíšiť ju tak od klasického materiálu Skin 2.0.

Ako sedia veľkosti pri kolekcií „Simply Spring“?

Všetky veľkosti sedia k bežným štandardným veľkostiam, v TIMME však pri každom produkte uvádzame aj veľkostné tabuľky a v popise produktu vždy nájdete, akú veľkosť, výšku a váhu má modelka na hlavnej fotografii.

Čo robiť ak máte miery medzi dvoma veľkosťami?

Legíny sú z veľmi príjemného elastického materiálu, ktorý je maximálne prispôsobivý. Ak sa Vaše miery nachádzajú medzi dvoma veľkosťami odporúčame, aby ste vyberali veľkosť podľa toho, či máte radšej, keď Vás legíny viac obopínajú alebo práve naopak, sú voľnejšie.

Sú legíny vhodné aj na bežné nosenie, napríklad s mikinou?

Áno! Materiál legín je maximálne komfortný, zároveň vďaka špeciálnemu „push-up“ tkaniu na zadočku krásne tvarujú Vašu postavu! Oblečte si akékoľvek z legín z edície „Simply Spring“ , nahoďte tričko, crop top, alebo mikinu, tenisky a môžete vyraziť nie len do fitka, na jógu alebo turistiku, ale aj do mesta! ☺

Kde sa legíny vyrábajú?

Legíny sú unikátnym kúskom navrhnutým našimi návrhármi v Českej republike. Výroba materiálov a samotné šitie prebieha v profesionálne prispôsobených čistých a etických podmienkach v Európe. Kladieme dôraz na vysokú kvalitu materiálov, prepracované šitie a technologicky inovatívne prevedenie jednotlivých efektov.

Ako legíny prať a udržiavať?

Pokiaľ nie je oblečenie extrémne znečistené, nie je potreba ho prať na vysokých teplotách. Praním pri teplote 30° spotrebujete o 38% menej energie, ako pri praní s teplotou 40°. Šetrným praním šetríte nie len svoje financie, ale aj energie a planétu. Okrem toho Vám oblečenie vydrží dlhšie, pretože vyššie teploty textil ničia.

SÚVISIACE ČLÁNKY