Luxusná tepláková kolekcia Luxury

Luxurious tracksuit collection "Luxury"

Jedinečná, minimalistická, luxusná a neskutočne pohodlná! Predstavujeme Vám novú dámsku kolekciu teplákových kúskov Luxury z najvyššej rady značky TIMME! Rada Luxury In Each Detail sa vyznačuje svojou prepracovanosťou vonkajších, ale aj vnútorných detailov a prémiovými materiálmi, ktoré stoja za každým kvalitným a exkluzívnym kúskom.

Ak je niečo, čo naše hlavné dizajnérky Natália a Tímea milujú, tak sú to detaily! Tvorba týchto dvoch žien stojacich za dizajnami značky TIMME je postavená na detailoch, ktoré spolu vytvoria dokonalý súlad. Úroveň kolekcií z dielne TIMME sa posúva neustále dopredu. Dôkazom toho je práve nová tepláková kolekcia roku 2023 s názvom Luxury pod radou Luxury In Each Detail.

Rada Luxury In Each Detail sa vyznačuje prémiovými materiálmi a svojou prepracovanosťou pri vonkajších, ale aj vnútorných detailoch. Na vonkajšiu úpravu produktov používame exkluzívne technológie, ako sú 3D výšivky a logá, brandované šnúrky a nášivky, nekonečné logo stuhy a ďalšie úpravy a technológie, ktoré robia z našich produktov jedinečné a luxusné kúsky. Našou snahou je, aby aj vnútorné detaily, ktoré nie sú pri oblečení viditeľné voľným okom, spĺňali kritéria najvyššej rady luxusných produktov. 

Z akého materiálu je najnovšia kolekcia vyrobená?

Zloženie: 70% bavlna a 30% polyester. Materiálové zloženie s vysokým podielom prémiovej bavlny zaručuje nielen maximálne pohodlie a príjemný pocit pri nosení, ale aj nenáročnú údržbu. Vďaka prímesi polyesteru má vlákno farebnú aj tvarovú stálosť. Materiál je z vnútornej strany počesaný a bez vnútorného chlpu. Všetky produkty značky TIMME sú certifikované certifikátom Standard 100 OEKO-TEX®.

Dámska Mikina Luxury

Zamilujte si prepracované detaily jedinečného rukopisu rady Luxury a nechajte sa hýčkať pocitom luxusu! Oblasť hrudníka zdobí jedinečné logo rady Luxury vyšívané exkluzívnou technológiou pre 3D efekt. Logo v novom písanom dizajne je vytvorené špeciálne pre kolekciu Luxury. Na boku mikiny sa nachádzajú obľúbené „skryté“ vrecká. Mikina má pružné lemy v páse a na rukávoch. Zadnú oblasť krku zdobí 3D logo TIMME.

TIMME dámska mikina Luxury

Dámska Mikina Luxury Minimalle

Je len na Vás, či si vyberiete základnú verziu mikiny s väčším logom, alebo jej minimalistickú verziu. Dámska mikina Luxury Minimalle sa od mikiny Luxury líši iba veľkosťou predného loga. Vieme, že niektoré z Vás majú rady, ak je logo vidieť a iné obľubujú minimalistické verzie, preto sme sa rozhodli, že Vám ich vyrobíme obe!

TIMME Dámska Mikina Luxury Minimalle  

Tepláky Slim Luxury

Tepláky majú perfektne sediaci slim strih, ktorý zachová tvar postavy a zadoček nechá vyniknúť! Prednú stranu teplákov zdobia jedinečné brandované šnúrky a vyšívané logo TIMME v novom dizajne vytvorené špeciálne pre kolekciu Luxury. V bočnom šve teplákov sú obľúbené „skryté“ vrecká. Tepláky majú pružný lem v páse, vďaka tomu dokonale sadnú a pri nosení nebudú tlačiť. Zadnú stranu zdobí vyšívané logo TIMME a falošné vrecko s 3D logom TIMME.

TIMME Luxury Slim biele teplákyTIMME Luxury Slim hnedé tepláky

Aký je rozdiel medzi teplákovými súpravami z kolekcií SuperWoman a Luxury?

Hlavné tri rozdiely medzi minuloročnou kolekciou SuperWoman a tohtoročnou kolekciou Luxury sú: materiál, strih a samozrejme nový design roku 2023. Teplákové kúsky SuperWoman sú vyrobené zo 100% prírodnej bavlny s vnútornou hrejivou stranou, ktorá nie je počesaná. Materiálové zloženie kolekcie Luxury je s vysokým podielom prémiovej bavlny a prímesi polyesteru. Vďaka tomu má vlákno farebnú aj tvarovú stálosť. Materiál je z vnútornej strany počesaný a bez vnútorného chlpu. Čo sa týka strihu je kolekcia SuperWoman viac oversize, zatiaľ čo pri kolekcií Luxury sme zvolili elegantnejší slim strih.

Ako sedia veľkosti pri kolekcii Luxury?

Všetky veľkosti sedia k bežným štandardným veľkostiam, v TIMME však pri každom produkte uvádzame aj veľkostné tabuľky a taktiež pri detaile každého produktu nájdete, akú veľkosť, výšku a váhu má modelka na hlavnej fotografii.

Čo robiť ak máte miery medzi dvoma veľkosťami?

Ak sa Vaše miery nachádzajú medzi dvoma veľkosťami, vyberajte veľkosť podľa toho, či máte radšej, keď Vás tepláky viac obopínajú alebo práve naopak, sú voľnejšie. Vzhľadom k Slim strihu je však naše odporúčanie vziať v tomto prípade väčšiu veľkosť.

Kde sa kolekcia Luxury vyrába? 

Kolekcia Luxury je unikátne navrhnutá našimi návrhármi v Českej republike. Výroba materiálov a samotné šitie prebieha v profesionálne prispôsobených čistých a etických podmienkach v Európe. Kladieme dôraz na vysokú kvalitu materiálov, prepracované šitie a technologicky inovatívne prevedenie jednotlivých efektov.

Ako teplákové kúsky prať a udržiavať? 

Pokiaľ nie je oblečenie extrémne znečistené, nie je potrebné ho prať na vysokých teplotách. Praním pri teplote 30° spotrebujete o 38% menej energie, ako pri praní s teplotou 40°. Šetrným praním šetríte nie len svoje financie, ale aj energie a planétu. Okrem toho Vám oblečenie vydrží dlhšie, pretože vyššie teploty textil ničia.

TIMME Luxury kolekcia

Teplákové kúsky dominujú módnemu priemyslu

Kto dnes doma nemá aspoň jednu teplákovú súpravu, ktorú si bez problémov vezme aj na potulky mestom? Ešte pred pár rokmi boli teplákové súpravy kúskom, ktorý sme nosili najčastejšie doma. Dnes sa tešia v módnom priemysle veľkej obľube a nie je úplne málo miest, na ktorých so štýlovou tepláčkou s vhodne zladenými doplnkami neurobíte parádu.

Kam všade môžeme nosiť tepláky?

Tepláky sú už dávno spoločnosťou akceptované, a tak ich môžete nosiť naozaj kamkoľvek. Áno, pokojne aj do práce, ak nemáte prísny pracovný dress-code. Sú to veľmi jednoducho kombinovateľné kúsky, pokiaľ zvolíte jemné farby.

Oversized, teda voľnejšie tepláky

Nebojte sa kombinácie elegantných kúskov a trendy teplákov! Môžete ich pokojne kombinovať s topíkom, košeľou, denimovými alebo koženými kúskami. Nebojte sa k teplákom voliť aj elegantnejšie kúsky, ako je sako či topánky na podpätku. Pokojne však siahnite aj po voľných kúskoch ako sú oversized tričká, mikiny či svetre. Kombinovanie je len na Vás. Ide o kúsok, ktorý je maximálne pohodlný, nech už ho skombinujete akokoľvek.

Slim tepláky s vyšším pásom

Na druhej strane máme tesnejšie tepláky s vysokým pásom, ktoré pripomínajú skôr teplákové legíny. Tie sú naopak veľmi jednoducho kombinovateľné s oversized košeľou, tričkom, denim či rifľovou bundou alebo sakom.

SÚVISIACE ČLÁNKY