Športové oblečenie - móda na každú príležitosť!

SPORTSWEAR - Fashion for every occasion

 

Svet uprednostňuje pohodlie a funkčnosť, v móde sa stáva dominantným trendom športový štýl, kde je teplákovina v hlavnej úlohe celého outfitu a všeobecne sa označuje ako „athleisure“. Názov vznikol spojením anglických slov „athletic” a „leisure”, teda šport a voľný čas. Základom je kombinácia neformálneho či dokonca elegantného outfitu s prvkami športového štýlu. Výsledkom sú nevšedné, pohodlné a mimoriadne svieže outfity.


Athleisure predstavuje športové a pohodlné kúsky oblečenia, stelesňuje štýl, pohodlie a funkčnosť. Rok 2024 prinesie športový štýl rozšírený na všetky príležitosti a prostredia, tým sa zbúrajú hranice medzi fitness a módou. Dôraz sa bude klásť na všestrannosť, siluetu, zároveň bude trendy oversized oblečenie, ktoré sa vyznačuje komfortom a štýlom, ďalej neónové odtiene, abstraktné vzory a zvieracie potlače.
Ak chcete vynoviť svoj šatník a udržať si náskok pred módnou krivkou, tu sú top trendy roku 2024, ktoré vychádzajú zo športového štýlu.
 

OBLEČENIE DO KANCELÁRIE

Športové oblečenie plynule prechádza do kancelárskeho prostredia a Vám to zabezpečí štýl a pohodlie počas dlhých pracovných dní. Hľadajte joggery na mieru, blejzre vyrobené zo strečových látok a leštené tenisky, aby ste vytvorili profesionálny a zároveň športový vzhľad.

DOKONALÉ POHODLIE NA CESTY

Oversized oblečenie predstavuje staro-nový trend, ktorý si obľúbili všetky vekové kategórie. Oversized móda je nadčasová, komfortná a veľmi populárna. Obrovským plusom oversized módy je, že zakryje miesta, ktoré vôbec netúžite zvýrazňovať, čo ocenia najviac ženy s postavou v tvare jablka. Pri výbere oversized oblečenia treba myslieť na to, že výrazné vzory pridajú na objeme každej postave. Nebojte sa vykročiť z radu a staňte sa aj Vy kráľovnou oversized módy. Napríklad taká oversized tepláková súprava v neutrálnych, či živých až neónových farbách Vám ponúka kombináciu neskutočného štýlu a pohodlia, či už ste na cestách, doma, v kine…jednoducho kdekoľvek.

NA NÁKUPY ALEBO DO PRÁCE

Ak by mali nejaké dva módne kúsky tvoriť sesterstvo, boli by to džínsy a oversized tričká. Tieto kúsky a materiály spolu dokonale ladia a pôsobia uvoľnene ba priam ležérne. Túto kombináciu môžete voliť na bežné dni ale taktiež na večernú príležitosť. Stačí zvoliť vhodné doplnky a pohrať sa s farbami, materiálmi a siluetou oboch kúskov.

DOKONALÁ SILUETA V OVERALE

Overal je obľúbeným športovým trendom a bude v móde aj v roku 2024. Ponúka funkčnosť, pohodlie a dokonalú siluetu. Od hodín jogy až po rande s neskorými raňajkami, v overale budete vyzerať fantasticky. V kombinácií s vysokými ponožkami, teniskami, ruksačikom, oversized mikinou a šiltovkou budete vyzerať ako hollywoodska hviezda, ktorá zrkadlí najnovšiu športovú módu.

ŠPORTOVÉ OBLEČENIE NA VEČER DO MESTA

Skombinujte výrazný crop top s legínami s vysokým pásom a členkovými čižmami pre trendy a pohodlný komplet. Nezabudnite na výrazné doplnky.

ŠPORTOVÉ ŠATY

Športové šaty vyrobené z pružných látok ponúkajú dokonalú kombináciu pohodlia a štýlu. Môžu byť oblečené s podpätkami alebo pre svoj všestranný vzhľad s teniskami.

FUNKČNÉ DOPLNKY

Funkčné doplnky budú hrať kľúčovú úlohu pri dotváraní Vášho športového vzhľadu. Od praktických batohov a tašiek až po ponožky. Napríklad také šiltovky budú veľmi žiadané, pretože dodávajú každému športovému outfitu štýlovú a atletickú atmosféru. Či už ide o klasickú bejzbalovú čiapku alebo trendovú čiapku, vyberte si takú, ktorá doplní Váš štýl a zároveň Vás ochráni pred slnkom. 

NEÓNOVÉ FARBY

Nebojte sa ísť odvážne do fuchsiových ružových, elektricky modrých a žiarivých žltých farieb. Zakomponujte do svojho športového šatníka neónové akcenty prostredníctvom legín, športových podprseniek a oversized teplákových kúskov.

 

ABSTRAKTNÉ VZORY A ZVIERACIE POTLAČE

Abstraktné vzory sú kľúčovým trendom v športovom oblečení, ktorý ho dokonale prepája s voľnočasovými až elegantnými kúskami. Tieto pútavé vzory dodajú Vašim legínam, mikinám a bundám jedinečný nádych.

 

Prostredníctvom článku sme chceli poukázať na všestranné využitie športového oblečenia. Vyskúšajte naše módne tipy, vynovte si svoj šatník a buďte trendy, buďte v pohodlí a nechajte naplno vyniknúť Vašu osobnosť s ohľadom na najnovšiu módu. Športové oblečenie už dávno presiahlo hranice telocviční a stalo sa neoddeliteľnou súčasťou každodennej módy. Trend "athleisure" dokazuje, že móda a funkčnosť môžu ísť ruka v ruke, poskytujúc nám nekonečné možnosti na vytváranie štýlových, ale zároveň pohodlných outfitov na akúkoľvek príležitosť. V roku 2024, keď hranice medzi fitness a módou sa stále viac búrajú, nás čakajú ešte viac všestranné, odvážne a inovatívne športové kúsky. A práve tu prichádza do hry naša značka TIMME, ktorá je na čele tejto revolúcie, tvoriaca oblečenie, ktoré kombinuje najnovšie trendy s neprekonateľným komfortom a kvalitou.

Pripravte sa na to, aby ste svoj šatník prispôsobili najnovším trendom, a nebojte sa experimentovať s rôznymi siluetami, farbami a materiálmi, ktoré naša značka TIMME ponúka. Nech už ste v kancelárii, na cestách, alebo len trávite voľný čas s priateľmi, športové oblečenie od TIMME Vám umožní vyjadriť Váš osobný štýl a zároveň si užívať nevídané pohodlie. Buďte odvážni, buďte inšpiratívni a predovšetkým, buďte sami sebou v každom kroku a outfite, vďaka kvalite a štýlu, ktorý predstavuje TIMME.

SÚVISIACE ČLÁNKY