SuperWoman – prémiová kolekcia teplákových kúskov

SuperWoman – a premium collection of tracksuits

Tiež milujete zababušiť sa do hrejivej a mäkučkej teplákovej súpravy, v ktorej „preplávate svojim dňom“ pohodlne a štýlovo? Už dávno neplatí, že obľúbené tepláky a mikiny s kapucňou slúžia iba na behanie alebo odpočívanie na pohovke. Teraz dominujú módnemu priemyslu! Pokiaľ existuje outfit, ktorý sa za posledných pár rokov teší prudkému nárastu popularity, potom je to tepláková súprava.

TIMME a kolekcia SuperWoman

Tímea Trajteľová, zakladateľka a vizionárka značky TIMME nám prezradila, prečo si pre prvú teplákovú kolekciu zvolila tento názov: „Ženy sú mojou najväčšou múzou. Sú to silné a zároveň jemné bytosti, ktoré toho zvládajú extrémne veľa a zaslúžia si naše uznanie, zaslúžia si našu pozornosť. Vo svojom okolí poznám mnohé inšpiratívne ženy, ktoré majú úplne odlišný život: od milujúcich matiek v domácnosti, cez nezávislé pracujúce študentky, odhodlané ženy, ktoré tvrdo budujú svoj biznis od základov, až po ženy v zrelom veku, ktoré sú svojím celoživotným príbehom vzorom v ich sile a v schopnosti spojiť rodinu. Slovné spojenie SuperWoman, je to, čo pre mňa ženy predstavujú a najnovšia kolekcia značky TIMME je inšpirovaná nimi a venovaná práve im."

Po dvoch rokoch intenzívnej práce na vývoji vlastného materiálu a dokonale sediaceho strihu predstavuje TIMME prvé teplákové kúsky z radu EXCLUSIVE. Nová dámska kolekcia SuperWoman Vám dodá štýlový vzhľad, vyzdvihne vašu siluetu a zároveň vám poskytne pohodlie počas každodenného života. V ponuke ju nájdete v troch veľmi dobre kombinovateľných farbách - Deep Black, Caffe Latte a Ruby.

Všetky materiály, z ktorých naše produkty vznikajú, si dávame vyvíjať na mieru, alebo si ich priamo vyrábame v továrňach, kde oblečenie šijeme. Materiály sú našou vášňou a ich vývoj podlieha prísnym kritériám. Inak tomu nemohlo byť ani v najnovšej teplákovej kolekcii SuperWoman, ktorá je vyrobená z prírodnej bavlny z tých najkvalitnejších zdrojov.

Ďalším, nemenej dôležitým aspektom pri vývoji materiálu je, aký pocit v nás zanechajú pri dotyku s pokožkou. V našich kolekciách dominujú materiály, ktoré sú nadštandardne príjemné. Uvedomujeme si, že oblečenie tvorí dôležitú súčasť života a chceme, aby značka TIMME bola zárukou kvality, pohodlnosti a exkluzívnosti. Všetky produkty navrhujeme s láskou v Českej republike.

Materiál, strih a technológia

Aký je rozdiel medzi verziou ICON a EMBOSS?

U oboch verziách vychádzame z rovnakého materiálu a z rovnakého strihu, v tom nie je žiadny rozdiel. Rozdiel je v dizajne povrchovej úpravy.
Verzia ICON je postavená na technológii 3D výšivky loga v štíte.

Pri verzii EMBOSS pracujeme s vyrazeným logom na materiál. Ide o techniku, pri ktorej za pomoci kovovej raznice spolu v kombinácii s vysokou teplotou a istou dobou aplikácie vytvoríme dizajnový prvok. Vznikne tak na vzhľad mimoriadne luxusná a svieža alternatíva k tradične používaným technikám v textilnom priemysle.

Ako sedia veľkosti pri kolekcii SuperWoman?

Všetky veľkosti sedia k bežným štandardným veľkostiam, v TIMME však pri každom produkte uvádzame aj veľkostné tabuľky a v popise produktu vždy nájdete, akú veľkosť, výšku a váhu má modelka na hlavnej fotografii.

Čo robiť, ak máte miery medzi dvoma veľkosťami?

Mikiny a crop topy pri miere medzi veľkosťami napr. M/L – zvoľte L.

Tepláky na miery medzi veľkosťami napr. S/M – zvoľte S.

A prečo sme zvolili na výrobu kolekcie SuperWoman práve 100% prírodnú bavlnu?

100% prírodná bavlna má mnoho benefitov. Jedná sa o prírodný, priedušný materiál, ktorý je jemný na dotyk a dostupný v širokej škále farieb. Bavlna je pevná v ťahu a odere, znesie teda aj častejšie pranie a väčšiu námahu materiálu, jednoducho vydrží dlhšie. Bavlna dokáže nasávať vlhkosť, preto sa v nej cítime dobre aj pri vyšších teplotách v lete či pri zvýšenej fyzickej aktivite. Produkty z tohto materiálu sú vhodné aj pre alergikov a osoby s citlivou pokožkou.

100% prírodná bavlna nemá len benefity. Ako negatívum 100% prírodnej bavlny vnímame, že pri nosení má tendenciu sa naťahovať, avšak po vypraní sa opäť vráti do svojich pôvodných rozmerov.

V nasledujúcej časti článku si detailnejšie predstavíme jednotlivé kúsky, ktoré v kolekcii SuperWoman nájdete.

Mikina s kapucňou SuperWoman

Zloženie: 100% prírodná bavlna z tých najkvalitnejších zdrojov

Luxusná dámska mikina z prémiovej prírodnej bavlny patrí k najnovším kúskom dielne TIMME. Jej extra mäkký a pohodlný materiál je z vnútornej strany hrejivý a hebký na dotyk. Zamilujete si prepracované detaily, ktoré tvoria kvalitný a exkluzívny kúsok.

Základná verzia vs. verzia ICON

Minimalistické 3D logo TIMME na hrudníku
Jedinečné logo v štíte vyšívané špeciálnou technológiou pre extra 3D efekt
  • 3D silikónové logo TIMME na vrchnom leme kapucne
  • Zlatá stuha s brandingom okolo vnútornej strany krku
  • Tkaná logo nášivka na ľavom boku

Zloženie: 100% prírodná bavlna z tých najkvalitnejších zdrojov

Luxusné tepláky z prémiovej prírodnej bavlny sú navrhnuté tak, aby vyzerali minimalisticky a zároveň prepracovane Stredne vysoký pás umožňuje nosiť tepláky spustené nižšie na bokoch v obľúbenom „baggy“ štýle, alebo vytiahnuté vyššie do pása. Na páse a dolných manžetách je použitá mäkká elastická guma, vďaka ktorej Vám tepláky dokonale sadnú a nebudú Vás pri nosení tlačiť. Majú skryté a nenápadné vrecká zapínateľné na minimalistický zips umiestnené v bočnom šve.

Základná verzia vs. verzia ICON

Exkluzívne vrazené TIMME „tón v tóne“ umiestnené na pravom lýtku
Jedinečné logo v štíte vyšívané špeciálnou technológiou pre extra 3D efekt
  • 3D silikónové zlaté logo TIMME
  • Vnútorná šnúrka v čiernej farbe s exkluzívnym brandingom v zlatej farbe
  • Prémiové brandované priechodky na šnúrky
  • Tkaná logo nášivka na ľavom boku

Zloženie: 100% prírodná bavlna z tých najkvalitnejších zdrojov

Prvá crop-top mikina z dielne TIMME má strih, ktorý mierne rozširuje ramená a v páse sa upína, vďaka čomu napomáha k opticky krajšej a štíhlejšej dámskej siluete. Mikinka je ukončená mäkkou elastickou gumou, vďaka ktorej sa postave dokonale prispôsobí a pri nosení netlačí. Tento exkluzívny kúsok sa veľmi dobre kombinuje s väčšinou legín a teplákov v našej ponuke.

verzia ICON vs. verzia EMBOSS

Jedinečné logo v štíte vyšívané špeciálnou technológiou pre extra 3D efekt
Exkluzívne vrazené TIMME „tón v tóne“ umiestnené na ľavom predlaktí
  • 3D Silikonové logo TIMME vzadu na krku
  • Zlatá stuha s brandingom okolo krku vo vnútri mikiny
  • Kvalitný kovový zips s brandingom TIMME
  • Tkaná logo nášivka na ľavom boku

Predĺžená mikina SuperWoman

Zloženie: 100% prírodná bavlna z tých najkvalitnejších zdrojov

Patríte medzi milovníkov jednokusových outfitov? Predĺžená mikina Vám dopraje maximálne pohodlie a štýlový vzhľad pri stretnutí s priateľmi, na prechádzke, na nákupoch, pri cestovaní aj na dobrej káve v meste. Najlepšie vynikne spolu s brandovanou šnúrkou TIMME, ktorá je súčasťou každej predĺženej mikiny.
Predĺženú mikinu môžete hravo kombinovať s teniskami, čižmami, dať si pod ňu legíny, ale aj silonky. Počas príjemnejších dní si obľúbite, že si stačí obliecť spodnú bielizeň, predĺženú mikinu, topánky a nemusíte premýšľať nad tým, čo s čím skombinovať!

Základná verzia vs. verzia EMBOSS

Minimalistické 3D silikónové logo TIMME v zlatej farbe na hrudníku
Vrazené logo TIMME „tón v tóne“ umiestnené na bočnej strane ľavého rukávu
  • 3D silikónové logo TIMME na vrchnom leme kapucne
  • Zlatá stuha s brandingom okolo vnútornej strany krku
  • Brandovaná šnúrka TIMME ako súčasť každej predĺženej mikiny
  • Tkaná logo nášivka na ľavej strane

Zloženie: 95% prírodná bavlna z tých najkvalitnejších zdrojov, 5% elastan pre zlepšenie elasticity a nekrčenia

Luxusné tričko v základnom, mierne vypasovanom strihu v páse, z prémiovej bavlny je vyrobené z veľmi kvalitného a príjemného materiálu s vyššou gramážou. Svojim minimalistickým dizajnom Vás bude baviť v kombinácii s džínsami, legínami, šortkami aj sakom! V ponuke ho nájdete v neutrálnych odtieňoch, ktoré patria k „must have“ kúskom každého šatníka. Biela, čierna a béžová farba s názvom Caffe Latte sa dobre kombinuje k športovým aj voľnočasovým outfitom.

Základná verzia vs. verzia ICON

3D silikónové logo na prednej strane a vzadu na krku
logo TIMME vytvorené špeciálnou zamatovou potlačou
  • logo TIMME vytvorené špeciálnou zamatovou potlačou
  • Tkaná logo nášivka na ľavom boku

SÚVISIACE ČLÁNKY