Exkluzívna kolekcia Monogram

Exclusive Monogram collection

TIMME predstavuje nový exkluzívny rad s názvom „Monogram“ v podobe jej prvého kúsku športovo – voľnočasových push-up legín vo farbe Anthracite.

V priebehu celého roku 2022 sme vyvíjali náš nový najpohodlnejší seamless materiál s technológiou, pri ktorej pracujeme s logom priamo v štruktúre látky. U nás v TIMME sme na naše najnovšie legíny hrdí a veríme, že si kolekciu „Monogram“ zamilujete tak, ako my. Originálna látka s logom značky TIMME poteší aj tú najnáročnejšiu zákazníčku!

DESIGNOVKA? Nielen to, Monogram prináša ženám aj pohodlie a funkčnosť!

Vďaka špeciálnemu šitiu na zadočku, ktoré je vystužené o jemný silikónový scrunch, legíny nadvihnú a opticky vytvarujú celú zadnú časť. Extra mäkký vyšší pás s rebrovaným vzorom sa dokonale prispôsobí postave a napomáha vizuálne k zúženiu tela. Čerešničkou, na tomto exkluzívnom kúsku je prvýkrát použité logo TIMME v písomnej forme v podobe minimalistický čierny nášivky so sloganom radu Exclusive - Luxury in each detail.

MATERIÁL

Obľúbený bezšvový úplet, na ktorého vývoj a výrobu sa značka TIMME primárne špecializuje, je teraz ešte príjemnejší. Ľahký materiál účinne odvádza pot z tela a to z legín robí funkčný kúsok, ktorý Vám poslúži na šport a zároveň dopraje dokonalý komfort pri celodennom nosení. Ikona značky TIMME je tkaná priamo v štruktúre látky.

Zloženie: 96% polyamid, 4% elastan

STRIH

Legíny majú stredne vysoký pás, po oblečení na tele perfektne držia a nikde netlačia. Ich extra mäkký a pružný pás sa dokonale prispôsobí postave. Zabudnite na neustále vyťahovanie legín po každom drepe, pretože tak ako si legíny monogram na seba oblečiete, tak na Vás budú držať.

CERTIFIKÁT OEKO-TEX ®

Oeko-Tex® Standard 100 je jedným z najznámejších označení na svete. Používa sa pre textílie testované na prítomnosť škodlivín. Legíny Monogram, ako aj všetky ďalšie produkty v ponuke značky TIMME majú certifikát Oeko-Tex ®. Certifikát garantuje, že pri výrobe neboli použité žiadne chemické látky.

  • Stredne vysoký pás s rebrovaným vzorom vizuálne zúži stred tela
  • Jemný silikónový scrunch na zadnom šve opticky tvaruje zadoček
  • Originálny a exkluzívny vzor – ikona značky TIMME vtkaná priamo do štruktúry látky
  • Prvýkrát použité písané logo Timme na 3D silikónovej nášivke: „Timme Luxury in each detail

Tímea Trajteľová, zakladateľka a vizionárka značky o kolekcii Monogram: „Keď som v júni 2022 prišla za našou návrhárkou Natáliou Dufkovou, vôbec som nevedela, či bude môj nápad v seamless technológii realizovateľný a či to naši výrobcovia zvládnu vyrobiť. Veľmi dlho som premýšľala nad tím, ako svoju tvorbu posunúť technologicky ďalej… Akým štýlom vyrobiť exkluzívnejšiu radu, ktorá by bola pre TIMME identická a zároveň dobre nositeľná a prístupná aj bežným ženám? V tom mi napadol monogram. Zkúsiť vyrobiť monogramovú štruktúru priamo v bezšvovom úplete bola pre mňa, aj celý tým veľká výzva. Je to totiž niečo, čo nie je úplne bežné a toto spojenie môžete vidieť iba pri luxusných svetových značkách. Verím, že naše monogramové legíny, ktoré sú prvým produktom z kolekcie Monogram si naše zákazníčky obľúbia, nielen kvôli exkluzívnemu a dobre kombinovateľnému dizajnu, ale najmä kvôli ich príjemnému materiálu. My v TIMME už teraz vieme, že sa nám pri kolekcii Monogram podarilo vyvinúť náš nový najpríjemnejší seamless materiál.


Ako si vytvoriť dokonalý outfit?

Kombinujte s Ribbed Zip Crop-top, Ribbed Sensual tielko, Luxusné tričko SuperWoman alebo so športovými topmi a podprsenkami z kolekcie Skin a Bombshell.

Voľný čas a legíny Monogram

Nebojte sa legíny Monogram nosiť aj na voľný čas, napríklad do mesta! Kombinujte ich s tričkom alebo jednoduchým body, na vrch koženku, crop top alebo elegantné sako a i ten najdlhší deň v práci sa budete cítiť štýlovo.

Nižšie si dovoľujeme pridať pár tipov na naše obľúbené voľnočasové kombinácie.

Ako sedia veľkosti push-up legín Monogram ?

Všetky veľkosti sedia k bežným štandardným veľkostiam, v TIMME však pri každom produkte uvádzame aj veľkostné tabuľky. V popise každého produktu vždy nájdete, akú veľkosť, výšku a váhu má modelka na hlavnej fotografii.
Push-up legíny Monogram sú komfortné, maximálne elastické a prispôsobivé.

Čo robiť, keď máte miery medzi dvoma veľkosťami?

V prípade, že Vám občas sedia legíny napr. veľkosť S, inokedy M, push-up legíny Monogram môžete vyskúšať „vo Vašej menšej veľkosti“ S. Vďaka vysokej elasticite materiálu majú legíny tendenciu dobre sa prispôsobiť postave a väčšia veľkosť by Vám mohla byť voľnejšia.

SÚVISIACE ČLÁNKY