V hlavnej úlohe oversized tričká! Ako ich nosiť a s čím ich kombinovať?

Starring oversized t-shirts! How to wear them and how to combine them?

Teraz je v móde všetko nadrozmerné! Oversized oblečenie predstavuje staro-nový trend, ktorý si obľúbili všetky vekové kategórie. Oversized móda je nadčasová, komfortná a veľmi populárna. Či už ide o saká, teplákovky alebo tričká, oversized strih výrazne prevláda v šatníku svetových celebrít aj v tvorbe módnych dizajnérov. Nebojte sa vykročiť z radu a staňte sa aj Vy kráľovnou oversized módy. Poradíme Vám tie najtrendovejšie kombinácie.

Aký je správny kľúč ku kombinovaniu a noseniu oversized trička?
Základom je hra s tvarom a proporciami. Nadrozmerné tričko je možné nastajlovať na množstvo rôznych príležitostí. Pokiaľ ide o oversized tričká, možnosti sú nekonečné. Ak sa odkloníte od priliehavých strihov, nadrozmerné tričká Vám poskytnú priestor pre kombinovanie a stajlovanie. Móda miluje kontrasty. Nielen farebné, ale aj zaujímavý mix štýlov a materiálov. 

Je oversized móda pre každého?
Oversized štýl je pre každého, no niekedy je lepšie prispôsobiť "nadrozmerné" kúsky tvaru postavy. Obrovským plusom oversized módy je, že zakryje miesta, ktoré vôbec netúžite zvýrazňovať, čo ocenia najviac ženy s postavou v tvare jablka. Naopak, mínusom je, že niekedy postavu, zbytočne "zväčšujú", preto radíme voliť neutrálnu paletu farieb ako je biela, béžová, svetlo modrá, tmavomodrá, čierna, olivová, lososová alebo aj pastelová ružová a fialová. Pri výbere oblečenia treba myslieť na to, že výrazné vzory pridajú na objeme každej postave.

  

OVERSIZED TRIČKO A DŽÍNSY

Ak by nejaké dva módne kúsky mali tvoriť sesterstvo, boli by to džínsy a oversized tričká. Tieto kúsky a materiály spolu dokonale ladia a pôsobia uvoľnene ba priam ležérne. Túto kombináciu môžete zvoliť na bežné dni ale taktiež na večernú príležitosť. Stačí zvoliť vhodné doplnky a pohrať sa s farbami, materiálmi a siluetou oboch kúskov.

KONKRÉTNY TIP NA OUTFIT
Zastrčte tmavé oversized tričko do slim džínsov v tmavšej farbe. Celý outfit môžete „rozbiť“ farebnejším sakom alebo lodičkami v zaujímavej farbe.

   

OVERSIZED TRIČKO A LEGÍNY

Módna kombinácia voľných kúskov so slim fit kúskami je najlepší spôsob, ako vytvoriť pôvabný a zároveň dramatický outfit. Náš ďalší tip? Kombinácia oversized trička a legín s vyšším pásom, do ktorého môžete tričko bez problémov zastrčiť a nastajlovať. Takýto outfit s vhodne zvolenými doplnkami je ideálny na voľnočasové nosenie napríklad do mesta, na prechádzku, na doma alebo do fitka...

KONKRÉTNY TIP NA OUTFIT
Zastrčte biele alebo čierne oversized tričko do legín v čiernej, šedej alebo hnedej farbe. Celý outfit môžete doplniť šiltovkou, rifľovou bundou, voľnejšou bomberou alebo mikinou.

   

OVERSIZED TRIČKO A ŠORTKY

Móda 80. a 90. rokov bola a stále patrí k jedným z najväčších módnych trendov. Veľkým trendom je práve kombinácia cyklistických šortiek a oversized trička. Tento outfit je ideálny na rýchly nákup alebo na prechádzku. Podobný outfit v niekdajšej dobe predviedla dokonca aj princezná Diana. Nadrozmerné tričko dokonale sedí s tesnejším odevom v dolnej polovici, touto kombináciou krásne vyvážite celú ženskú siluetu.
Veľký potenciál však majú aj ďalšie strihy šortiek, napríklad mini šortky. Ak chcete zachovať siluetu a opticky zoštíhliť pás, vyberte si šortky s užším vyšším pásom, do ktorých môžete tričko zastrčiť.

KONKRÉTNY TIP NA OUTFIT
Najtypickejšia kombinácia, ktorej sme podľahli aj my v TIMME je kombinácia bieleho oversized trička s čiernymi šortkami s vyšším pásom. Outfit môžete dostajlovať vysokými ponožkami, teniskami, oversized mikinou alebo vestou, šiltovkou a štýlovým ruksakom!  

   

OVERSIZED TRIČKO A SUKŇA

Pokojne voľte aj takúto kombináciu. Aby outfit so sukňou pôsobil čo najviac šik, voľte takú, ktorá má vysoký pás. Tričko do sukne zastrčte a budete trendy!

KONKRÉTNY TIP NA OUTFIT
Pokiaľ zvolíte jednofarebnú sukňu, tak sa nebojte siahnuť po tričku s potlačou alebo s nejakým zaujímavým vzorom. Naopak, ak zvolíte vzorovanú sukňu, držte sa s výberom trička „pri zemi“ a voľte jednofarebné verzie.

  


OVERSIZED TRIČKO AKO ŠATY

Premeňte oversized tričko na šaty! Krivky zvýrazníte pomocou tenkého opasku, pridajte vysoké čižmy na podpätku a hurá na nákupy alebo drink s kámoškami. 

SÚVISIACE ČLÁNKY